ma. jul 22nd, 2024

Dodelijk ongeval op de A20 bij Schiedam

Schiedam – Op de A20 richting Rotterdam, voorbij het Kethelplein, vlak voor de afslag Schiedam Centrum heeft vrijdagavond een ernstig ongeval plaats gevonden waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. 

Eén auto is hierbij over de kop geslagen. Ambulances en brandweer zijn met spoed ter plaatse gegaan. De rijbanen richting Rotterdam / Gouda zijn afgesloten voor alle verkeer. In tegenovergestelde richting is 1 rijstrook beschikbaar. Brokstukken liggen over een grote afstand verspreid. Tenminste één inzittende heeft het ongeval niet overleefd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.