vr. mei 24th, 2024

Kind gewond na keukenbrand

Vlaardingen – Woensdagavond is er brand uitgebroken in een portiekwoning aan de Vossiusstraat. Hierdoor kwam het trappenhuis ook vol rook te staan.

De brandweer ging met spoed ter plaatse, het ging uiteindelijk om een keukenbrand. Het brandje was snel onder controle maar de brandweer verzocht nog wel met spoed een ambulance ter plaatse. Een kind is nagekeken in de ambulance en later overgebracht naar het ziekenhuis.Bij

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.