ma. mei 20th, 2024

Kop-staart botsing vrachtwagen en auto Coldenhovenlaan Maasdijk

Maasdijk – Maandagmiddag is een vrachtwagen op de Coldenhovenlaan voor het verkeerslicht achter op een auto gebotst.

De brandweer, politie en ambulancedienst werden met spoed ter plaatse gevraagd omdat er sprake zou zijn van een beknelling. De brandweer heeft de automobilist gestabiliseerd in de auto totdat de ambulance ter plaatse was. Het slachtoffer zat uiteindelijk niet bekneld en kon onder begeleiding van de ambulancedienst uit de auto gehaald worden, het slachtoffer is nagekeken in de ambulance. Het ongeval zorgde voor enige vertraging richting transportcentrum Coldenhoven en de Bandijkweg.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.