zo. mei 19th, 2024

Fietsster aangereden Oranjesluisweg Naaldwijk

Naaldwijk- Op de Oranjesluisweg heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een auto. Een ambulance kwam ter plaatse om de fietsster na te kijken op eventuele verwondingen. Het slachtoffer hoefde uiteindelijk niet mee met de ambulance. De automobilist merkte waarschijnlijk de groep fietsende scholieren te laat op en raakte de fietsster lichtjes waardoor zij onderuit ging. De auto en fiets raakte niet beschadigd bij het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.