zo. mei 19th, 2024

Zoektocht met politiehelikopter langs de Wipperskade

Maasland/Maassluis – Zondagavond hebben de hulpdiensten de Wipperskade langs Maasland en Maassluis afgezocht naar een vermist persoon, een achtergelaten fiets en een rugzak waren de aanleiding voor de brandweer om met duikers een zoekslag te maken in de vliet langs de Wipperskade. Er is toen niemand aangetroffen in het water.

Maandagochtend heeft de wijkagent van Maasland de politiehelikopter ingeschakeld om de zoektocht van de vermiste persoon te hervatten. De politiehelikopter heeft boven de vlieten rond de Wipperskade gehangen, de wijkagent heeft langs de vliet het water en rietkragen afgezocht. Na ongeveer 45 minuten werd de zoektocht afgeblazen, de persoon in kwestie is niet gevonden. Het is nog niet duidelijk of de politie weet wie de vermiste persoon.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.