za. jun 15th, 2024

Wielrenner raakt gewond na valpartij

Maassluis – Een wielrenner is woensdagavond gewond geraakt na een valpartij op de wielrennersbaan van RCMD De Coureur. 

De wielrenner was met een aantal andere wielrenners aan het fietsen toen het mis ging. De wielrenner kwam ten val en had dringend medisch hulp nodig. Een opgeroepen ambulance kon in eerste instantie de locatie niet vinden, maar enkele wielrenners hebben de ambulance naar het slachtoffer toegebracht. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.