zo. mei 19th, 2024

Flinke klapper tussen 2 voertuigen Kiotoweg-Spaanse Polder

Rotterdam – Op de Kiotoweg (Spaanse Polder) heeft donderdag net voor het middaguuur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Beide auto’s zijn hierbij flink beschadigd geraakt.

Bij het ongeval raakte een persoon licht gewond en voor deze persoon is een ambulance besteld. Het ene voertuig wilde wegrijden achter een geparkeerde vrachtwagen en had geen duidelijk zicht op het aankomend verkeer, het andere voertuig dat op de Kiotoweg reed kon niet meer op tijd remmen, en een botsing was onvermijdelijk. Beide voertuigen liepen flinke schade en zullen worden afgevoerd door een autobergingsbedrijf.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.