zo. mei 19th, 2024

Gewonde na ongeval tussen 2 auto’s Maasweg Maassluis

Maassluis – Woensdagmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden tussen 2 auto’s op de Maasweg.

Het ongeval gebeurde op de kruising Maasweg/Zwarte Zee. Een ambulance is ter plaatse gekomen om een bestuurder te behandelen die na het ongeval op straat zat. De 2 auto’s zijn na het ongeval gelijk bij een naastgelegen garagebedrijf neer gezet. De politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.