vr. mei 24th, 2024

Gewonde en aanhouding na steekpartij-De Vierde Hoeve Maasdijk

Maasdijk – Aan de De Vierde Hoeve is vanmiddag voor een bedrijfspand een man neergestoken. Ambulance en politie zijn met spoed ter plaatse gegaan. 

Het slachtoffer is behandeld door medisch personeel en later naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft direct een verdachte aangehouden. In de directe nabijheid is een mes aangetroffen in een container. Die is veiliggesteld door de politie.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.