za. mei 18th, 2024

Hevige regenval zorgt voor wateroverlast bij tuinder in De Lier

De Lier – Maandagmorgen heeft een flinke regenbui voor wateroverlast gezorgd aan de Laan van Boekesteijn bij een tuinder voor de deur.

Even na 09:15 werd de brandweer van De Lier gealarmeerd voor wateroverlast . De riolering kon de hoeveelheid water na de hevige regenbui niet meer verwerken.

De straat, parkeerplaats en de hal van de tuinder liepen vol met water. De brandweer is gelijk water gaan wegpompen in de naast gelegen sloot, een bedrijf met extra waterpompen is inmiddels gearriveerd om de brandweer te assisteren met het wegpompen van het water.

Hoeveel (water) schade er is opgelopen moet nog blijken als al het water is weggepompt. De Laan van Boekesteijn is afgesloten voor doorgaand verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.