zo. mei 19th, 2024

Amsterdam – Donderdagochtend 22 juli werd om 11:00 in besloten kring afscheid genomen door de familie, dierbaren en mensen die Peter R de Vries persoonlijk kenden in het Amsterdamse Theater Carré. Enkele honderden genodigden waren aanwezig bij deze besloten uitvaartdienst. 

Even na 13:00 werd de witte kist door de hoofdingang van Theater Carré naar buiten gebracht. De witte kist is in een zilveren rouwauto getild door kistdragers Herman du-Bois, Rich van Hout, Ralph van Reijsen, Peter Schouten, Wilco Viets en broer Wouter de Vries.

Duizenden mensen uit het hele land hebben gisteren al afscheid genomen van Peter R. de Vries in koninklijk theater Carré. 

En ook vandaag blijkt weer: de bekende misdaadverslaggever heeft heel veel betekend voor veel mensen.

Op 6 juli werd De Vries neergeschoten in het centrum van Amsterdam. De misdaadverslaggever overleed negen dagen later op 64-jarige leeftijd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.