za. jun 15th, 2024

A20 korte tijd afgesloten na onwelwording

Vlaardingen- Zondagavond om 21:15 werden de hulpdiensten waaronder de traumahelikopter naar de A20 bij Vlaardingen gestuurd.

Een persoon was onwel geworden en had dringend medische hulp nodig. De auto waarin deze persoon zat was op de vluchtstrook gezet. Een voertuig van de Koninklijke Marechaussee en de politie hebben daarop de A20 voor korte tijd afgesloten voor al het verkeer. De traumahelikopter cirkelde korte tijd boven het incident, maar hoefde uiteindelijk niet de landing in te zetten.

De persoon is uiteindelijk in een ambulance behandeld, of de persoon naar het ziekenhuis is overgebracht is nog niet duidelijk.

Na ongeveer 15 minuten werd 1 rijstrook weer vrijgegeven voor het verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.