zo. mei 19th, 2024

Oogziekenhuis ontruimd door brand in kelder

Rotterdam – Woensdagmiddag is er brand uitgebroken in de kelder van het Oogziekenhuis aan de Schiedamse Vest. Het ziekenhuis werd hiervoor ontruimd.

De brand werd opgeschaald naar zeer grote brand en grip1. Ook zijn er meerdere ambulances ter plaatse. Opschaling was nodig om extra personeel en materiaal te krijgen bij de ontruiming. De brand bevond zich in een papiercontainer in de kelder van het gebouw. Evacuatie was nodig omdat er veel rook door het ventilatiesysteem ging. Over gewonden is nog niks bekend.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.