ma. mei 20th, 2024

Traumahelikopter assisteert bij persoon te water Erasmusbrug

Rotterdam – De hulpdiensten waaronder de traumahelikopter werden donderdagmiddag naar de Erasmusbrug gestuurd voor een te water geraakt persoon.

De piloot van de traumahelikopter vond een geschikte landingsplaats vlak naast de Erasmusbrug. Het team kon zich samen met het ambulance personeel ontfermen over het inmiddels uit het water gehaalde slachtoffer. Omdat er tijdens het incident nog een ongeval met een tram gebeurde op het Vasteland liep het MMT team hier ook nog even naar toe om te zien of hulp geboden kon worden. Dat viel gelukkig allemaal mee waarna ze huiswaarts” konden keren.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.