ma. apr 22nd, 2024

Aanhouding na ruzie met doodsbedreiging Zwarte Zee -Maassluis

Maassluis- Politie kreeg zaterdagavond rond de klok van 20:00 een melding van een vechtpartij in een pand aan de Zwarte Zee.

Een aantal personen in een pand hadden ruzie gekregen en over en weer werden dreigingen geuit, omdat er mogelijk een vuurwapen in het spel was zijn diverse eenheden van de politie in kogelwerende vesten ter plaatse gekomen om de boel te sussen. De persoon die mogelijk een vuurwapen bij zich had was weggereden op een scooter. Even later werd op de Industrieweg 2 personen op een scooter klem gereden door de politie, de personen zijn aangesproken en gefouilleerd, maar bleken geen verboden wapens bij zich te hebben. De 2 personen konden daarna hun weg weer vervolgen en hadden niks te maken met de vechtpartij.

De politie laat weten dat zaterdagavond laat een 30 jarige man uit Vlaardingen is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de vechtpartij, de politie onderzoekt nog of de man in het bezit is van een vuurwapen. De man is ingesloten en zit vast.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.