zo. mei 19th, 2024

Stank-gaslucht in parkeergarage Schubertlaan – Maassluis

Maasssluis – De brandweer van Maassluis werd dinsdagmorgen rond 11:50 naar een flat aan de Schubertlaan gestuurd voor een stank-gaslucht.

In de parkeergarage onder de flat was een ernstige stank- gaslucht te ruiken, waarop bewoners de brandweer hebben gebeld. De brandweer en politie zijn ter plaatse gekomen waaronder ook een officier van dienst van de brandweer. De brandweer is een onderzoek in de parkeergargage gestart met een gasdetectiemeter om een eventuele gaslekkage op te sporen. Stedin is ook ter ter plaatse gevraagd om uit te zoeken waar de hinderlijke stank-gaslucht vandaan komt. Vooralsnog is er geen gaslekkage aangetroffen in de parkeergarage. Hoogstwaarschijnlijk komt de hinderlijke lucht vanuit de riolering.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.