za. jun 15th, 2024

Wederom een nachtelijke autobrand in Vlaardingen

Vlaardingen – In de nacht van zondag op maandag is er wederom een auto uitgebrand. Deze keer aan de Samuel Esmeijerstraat in Vlaardingen-West. Even na 04:38 werden de brandweer en politie gealarmeerd.  


De brandweer welke snel ter plaatse was, kon niet voorkomen, dat de auto volledig uitbrandde. Twee naast geparkeerde voertuigen liepen ook flinke brandschade op. Het is de derde autobrand sinds afgelopen weekend in Vlaardingen, in de nacht van zaterdag op zondag gingen er aan de Platanendreef en op de Madridweg ook twee auto’s in vlammen op. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.