zo. mei 19th, 2024

Taxi in botsing met personenauto

Rotterdam – Op de kruising Meent – Goudsesingel heeft donderdagmiddag een aanrijding plaats gevonden tussen een taxi en een personenauto.

Brandweer en ambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd. Er raakte een persoon gewond door de aanrijding. Beide voertuigen raakte flink beschadigd en zullen door een berger weggehaald worden. Het doorgaande verkeer en de trams liepen flinke vertraging op door de ontstaande chaos.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.