vr. mei 17th, 2024

Geen steekpartij maar knokpartij

Rotterdam – Donderdagmiddag werd even voor 15:30 een steekpartij gemeld aan de Stadionweg op Zuid.

De politie die met veel eenheden snel ter plaatse waren, zagen al snel dat het niet ging om een steekpartij maar om een uit de hand gelopen ruzie tussen 2 personen. De politie hield beide personen aan. Tijdens het fouilleren werd er geen mes aangetroffen. Omdat beide mannen geen aangifte wilde doen restte er niets anders dan ze weer “vrij” te laten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.