zo. mei 19th, 2024

Woning aan de Persoonskade meerdere malen beschoten

Rotterdam – Maandagavond even na 23:10 werd een schietpartij gemeld aan de Persoonskade op zuid.

Een woning op de tweede etage was enkele malen beschoten. Volgens buurtbewoners zijn er 6 tot 8kogels afgevuurd op de woning. De kogelgaten zijn dwars door de ramen van de woning gegaan. Er raakte niemand gewond bij dit schietincident. De politie heeft de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart. In het grasveld achter de woning heeft de politie de kogelhulzen veilig gesteld. Politieonderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak van de beschieting is.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.