zo. mei 19th, 2024

Man overleden na schietincident in Schiedam

UPDATE: De man die gisteren zwaar gewond werd aangetroffen bij zijn auto is enkele uren na het schietincident overleden, de politie maakte verder bekend dat er 2 verdachten zijn aangehouden.


Schiedam- Maandagmiddag om 14:00 werd een man zwaar gewond aangetroffen naast een auto op de Loeffstraat, waarschijnlijk is een schietincident de oorzaak dat de man zwaar gewond raakte.

De hulpdiensten waaronder 2 ambulances en de traumahelikopter werden met spoed ter plaatse gevraagd. De man is zwaargewond met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een groot gebied rond de Loeffstraat afgezet voor onderzoek. Forensische Opsporing van de politie is ter plaatse om onderzoek te doen naar dit schietincident. Er zijn voorzover bekend nog geen aanhouding(en) verricht van de de dader(s).

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.