vr. mei 24th, 2024

Aanrijding vrachtwagen met personenauto knooppunt Westerlee

Naaldwijk – Op het knooppunt Westerlee (N223) in Naaldwijk heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto.

Éën persoon raakte door de aanrijding gewond en is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Door de aanrijding raakte de weg besmeurd met diesel, de brandweer heeft het wegdek gereinigd.

Op de N223 bij de Maasdijk ontstond een flinke file, mede omdat net de boot uit Engeland was aangekomen. Het doorgaande (vrachtwagen) verkeer naar de A20 is hierdoor afgesloten. De oorzaak van de aanrijding is niet niet bekend.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.