za. mrt 2nd, 2024

Brand na werkzaamheden aan een dak: Vlotlaan-Monster

Monster – Maandagmorgen om 11:20 werden de brandweer van Monster, s-Gravenzande en de hoogwerker van Loosduinen gealarmeerd voor een brand op het dak bij een bedrijf aan de Vlotlaan.

Bij werkzaamheden aan het dak was er brand uitgebroken. Medewerkers hebben nog geprobeerd de brand zelf te blussen, maar omdat de brand ook in de gevel zat is de brandweer erbij geroepen. De werknemers hebben het pand veilig kunnen verlaten. De brandweer heeft opgeschaald naar een middelbrand. De brandweer heeft enkele gevelplaten verwijderd om de brand daarachter verder te blussen. Na ongeveer 20 minuten was de brand onder controle. Niemand raakte gewond bij deze dakbrand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.