vr. mei 24th, 2024

Brandweer blust brand in woning Korte Kruisweg-Maasdijk

Maasdijk – Vrijdagavond om 18:58 werd de brandweer van Maasdijk, Maassluis en de hoogwerker van Naaldwijk gealarmeerd voor een woningbrand op de Korte Kruisweg.

In een woning was er brand uitgebroken in de slaapkamer. De brandweer had het brandje snel onder controle en het matras met het verbrande beddengoed en kleding naar buiten gebracht. Een bewoner is nog nagekeken in een ambulance voor het inademen van rook. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend. Stichting Salvage zal komen om de bewoners bij te staan en hen te helpen bij de afhandeling van de schade.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.