ma. apr 22nd, 2024

Landbouwvoertuig met balenpers gaat roken Zuidbuurt-Maassluis

Maassluis – Woensdagmiddag om 15:30 werd de brandweer van Maassluis gealarmeerd voor een buitenbrand op de Zuidbuurt. Op de Zuidbuurt vond de brandweer een geparkeerde tractor met een hooibalenpers waar rook uit kwam. In het mechanische gedeelte (tandwielkast) van de pers was iets mis gegaan waardoor deze begon te roken. 

De bestuurder heeft toen de tractor aan de kant gezet en de brandweer gebeld. De brandweer heeft de hooibalenpers nageblust. De schade aan de pers valt mee. Na ongeveer een kwartier kon zowel de brandweer als de tractor zijn weg vervolgen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.