vr. mei 24th, 2024

Gewonde na steekpartij in woning Toussaintstraat-Rotterdam

Rotterdam- Zaterdagochtend om 6:00 in de ochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekpartij in een woning aan de Toussaintstraat in Rotterdam Spangen.

De politie,Mobiel Medisch Team (MMT en ambulancezorg zijn met spoed ter plaatse gekomen.

In een woning had een steekincident plaatsgevonden. Een persoon raakte hierbij zo gewond dat een traumarts ter plaatse werd gevraagd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek, het is nog onduidelijk wat de toedracht is van de steekpartij.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.