ma. mei 20th, 2024

2 kalfjes belandde in een sloot. Westgaag-Maasland

Maasland – Woensdagavond om 21:00 werd de brandweer van Maassluis gealarmeerd voor een dier te water op de Westgaag in Maasland.

2 meisjes reden op de Westgaag en zagen in een sloot 2 kalfjes half in water staan. De meisjes hebben daarop de dierenambulance gebeld, die adviseerde om 112 te bellen. De brandweer is gekomen en ook de boer waarvan de kalfjes waren. De boer heeft de kalfjes opgejaagd vanaf de andere kant van de sloot, uiteindelijk kwamen de kalfjes op eigen kracht weer op de het droge. De brandweer kon al snel weer de spullen inladen en vertrekken zonder verrichte zaken. De kalfjes zijn weer bij de groep herenigd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.