vr. mei 24th, 2024

Kopstaart botsing tussen 3 auto’s A4-Schipluiden

Schipluiden – Woensdagmiddag rond de klok van 16:00 heeft er een kopstaart botsing plaats gevonden op de A4 Re 55,8 ter hoogte van Schipluiden.

3 voertuigen waren bij deze aanrijding betrokken. Het ongeval vond plaats op de linkerrijstrook. Voor één persoon is een ambulance gekomen. Deze persoon word momenteel nagekeken in de ambulance. Rijkswaterstaat heeft 1 rijbaan afgesloten richting Rotterdam. Dit levert enige minuten vertraging op voor het verkeer. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.