ma. apr 22nd, 2024

A20 dicht na ongeval Maassluis-Vlaardingen

Maassluis / Vlaardingen – De A20 bij Maassluis is donderdagavond in de richting van Vlaardingen compleet afgesloten na een ongeval waarbij een auto hard tegen de vangrail botste.

De politie, de ambulancedienst en de brandweer gingen met spoed ter plaatse. De brandweer hoefde uiteindelijk niet in actie te komen, de bestuurder kon makkelijk het voertuig verlaten. Het slachtoffer is daarna nagekeken in de ambulance. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht. Mogelijk waren er nog andere voertuigen bij de botsing betrokken.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.