zo. mei 19th, 2024

Motorrijder onderuit en botst op lijnbus Molenweg-Maasland

Maasland – Woensdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Molenweg (N486) in Maasland tussen een motor en een lijnbus.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Maaslandse Dam. De motor kwam in een bocht ten val en kwam tot stilstand tegen een lijnbus die in tegengestelde richting reed. Op de motor zaten op dat moment 2 personen. Een ambulance is nog gekomen om de motorrijders na te kijken, maar beide kwamen er wonderwel zonder kleerscheuren vanaf. De schade aan de lijnbus viel mee. De bus kon al snel zijn route weer vervolgen. De motor kon niet meer verder rijden omdat de voorvork gebogen was, een berger heeft de motor meegenomen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.