zo. mei 19th, 2024

Arrestatieteam houdt verwarde man aan in Schiedam

SCHIEDAM – Een  verwarde man in een woning aan de Professor Kamerlingh Onneslaan heeft de hulpdiensten vanochtend flink bezig gehouden.

De politie, brandweer en de ambulance werden erbij gehaald, maar de verwarde man gedroeg zich vreemd in de woning en de politie kon op geen enkele mogelijke manier de man bereiken in zijn woning. 

Omdat de situatie in de woning dreigde te escaleren zijn er een onderhandelaar, Team Parate Eenheid (TPE) en Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie ter plaatse gekomen.

Een hoogwerker van de brandweer heeft twee leden van het arrestatieteam op het dak afgezet waarna andere het portiek ingingen richting de woning. Onderhandelaars van de politie probeerde ondertussen de man te bereiken.

Het arrestatieteam heeft uiteindelijk met veel machtsvertoon de man uit de woning gehaald. De verwarde man was gewond geraakt aan zijn pols en is na behandeling door de ambulancezorg overgedragen aan de politie. 

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.