ma. jul 22nd, 2024

Gewonde en flinke schade na aanrijding ColdenHovenlaan-Maasdijk

Maasdijk – Woensdagmorgen even na 8:00 uur heeft er aanrijding plaats gevonden tussen twee auto’s op de Coldenhovenlaan (N220) in de Maasdijk.

De politie, brandweer en 2 ambulances zijn met spoed ter plaatse gekomen. De brandweer heeft de flink beschadigde auto moeten openknippen omdat de bestuurster klem zat. 

De vrouw is nagekeken door de ambulancedienst en raakte slechts lichtgewond, mede door de opengeklapte airbags. De auto is total loss en zal worden geborgen door een bergingsbedrijf. 

De andere auto raakte ook flink beschadigd aan de voorkant, maar de bestuurder van deze auto hield er geen verwondingen aan over. 

Het verkeer rondom de Coldenhovenlaan heeft ongeveer een uur flink last gehad van het ongeval. Even na 9:15 is het kruispunt weer volledig vrijgegeven voor verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.