vr. mei 24th, 2024

Brand in ventilatiesysteem van woning- De Lier

De Lier – In de nacht van woensdag op donderdag is er brand uitgebroken in het ventilatiesysteem van een hoekwoning aan de Anthurium in de Lier.

Even na middernacht kwam de 112 melding binnen bij de brandweer, de brandweer die met veel manschappen ter plaatse kwam had de binnenbrand snel onder controle.

De brandweer heeft het blok met de ventilatiemotor geblust en naar buiten gebracht, door de brand was de woning inmiddels vol rook te komen staan. Het dak van de woning is een klein stukje opengehaald en geïnspecteerd om te kijken of de brand zich niet verder had verspreid. Dat was niet het geval.

De brandweer heeft na het sein brandmeester de woning geventileerd. Stichting Salvage is ter plaatse gevraagd om de bewoners te ondersteunen bij de afhandeling van schade. Bij de brand raakte niemand gewond.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.