vr. mei 24th, 2024

Licht gewonde na aanrijding Woudseweg-Den Hoorn

Den Hoorn – Vrijdagavond om 20:55 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen 2 personenwagens op de Woudseweg.

Op het kruispunt voor de afslag naar de A4 richting Den Haag/Amsterdam ging het mis tussen 2 automobilisten. Het met verkeerslichten beveiligde kruispunt is een automobilist die rechtdoor wilde in botsing gekomen met andere automobilist die juist de afslag op de A4 Den Hoorn/Schipluiden had genomen.

Een van de inzittende is na de aanrijding lichtgewond geraakt en word momenteel onderzocht in een ambulance. De politie is ter plaatse om de aanrijding te onderzoeken.Het verkeer vanuit het Westland naar Den Hoorn word via de oprit A4 omgeleid. Handhaving en Rijkswaterstaat regelen het verkeer. Een berger zal de flink beschadigde auto’s komen ophalen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.