za. jun 15th, 2024

Camper vliegt in brand aan de Oostgaag-Maasland

Maasland – Zaterdagmorgen om 10:00 is er een camper in de brand gevlogen aan de Oostgaag in Maasland.

De brandweer van Schipluiden werd gealarmeerd voor deze camperbrand, toen de brandweer arriveerde stond de camper al flink in lichterlaaie. De camper had zojuist zijn stalling bij een loonbedrijf verlaten voor een onderhoudsbeurt, maar is niet verder gekomen dan het fietspad naast de Oostgaag. De brand zorgde voor een flinke rookontwikkeling. De brandweer had na ongeveer 20 minuten de brand meester. De camper kan als verloren worden beschouwd. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.