vr. mei 24th, 2024

Gewonde na steekpartij: Druivenstraat-Naaldwijk

Naaldwijk – Zondagavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een woning aan de Druivenstraat. 

1 persoon is hierbij ernstig gewond geraakt, het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd gealarmeerd, maar werd even later gecanceld. De politie heeft twee vrouwen aangehouden, waaronder vermoedelijk de partner van het slachtoffer. Forensische Opsporing gaat een onderzoek instellen naar de toedracht van de steekpartij.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.