vr. mei 24th, 2024

Gewonden na ernstig ongeval op de A20-vlaardingen

Vlaardingen- Donderdagavond heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de A20 ter hoogte van Vlaardingen richting Maassluis.

Door een nog onbekende oorzaak raakte 3 voertuigen met elkaar in botsing op de snelweg. De brandweer moest van één auto het dak open knippen om de bestuurster te bevrijden, zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Voor de 2 andere automobilisten is ook een ambulance besteld, nog onduidelijk is of zij ook letsel hebben opgelopen.

De schade aan de voertuigen is groot. De voertuigen zullen worden geborgen door een autobergingbedrijf. Rijkswaterstaat heeft 1 rijbaan afgesloten. De politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.