vr. mei 24th, 2024

Twee gewonden bij aanrijding met 3 voertuigen- Oostgaag Maasland

Maasland – Bij een ongeval tussen drie voertuigen zijn zaterdagmiddag op de Oostgaag – N468 in Maasland twee personen gewond geraakt. 

Een ambulance met al een slachtoffer aan boord reed toevallig langs en verleende eerste hulp. Een andere ambulance kwam ter plaatse om de slachtoffers te controleren in de ambulance. Na controle is personen meegenomen naar het ziekenhuis. Door de aanrijding raakte 1 auto half te water. Alle 3 de auto’s raakte flink beschadigd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.