ma. mrt 4th, 2024

Man valt van ladder bij het snoeien van een boom: Oostgaag- Maasland

Maasland – Een man is dinsdagmiddag even na 12:00 uur gewond geraakt in een achtertuin op de Oostgaag. Hij was van de ladder gevallen tijdens snoeiwerkzaamheden aan een boom.

2 bouwvakkers die buiten aan het werk waren bij een naastgelegen woning hoorde de man schreeuwen en hebben eerste hulp verleend. De man was na de val aanspreekbaar, de ambulancedienst heeft de man ingepakt in een vacuümmatras en met hulp van de bouwvakkers naar de ambulance gebracht. Het slachtoffer is met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Delft gebracht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.