ma. jul 22nd, 2024

Containerbrandje aan de Doelstraat-Maasland

Maasland – Vrijdagavond om 21:25 werd de brandweer van Maasland gealarmeerd voor een containerbrandje aan de Doelstraat. Bij aankomst van de brandweer stond de ondergrondse container vol rook en was er een flinke rookontwikkeling gaande. 

Nadat de container vol was gespoten met water, kon men weer terug richting de kazerne. Brandstichting word niet uitgesloten. In december zijn er meestal vele containerbranden in de regio.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.