vr. mei 24th, 2024

Jeugd blust containerbrandje, brandweer maakt het af

Maasland – Dinsdagmiddag om 14:45 werd de brandweer gealarmeerd voor een containerbrandje aan de Kluisweer.

Een aantal jeugdigen waren de brandweer al voor en hebben de container geprobeerd te blussen met water uit een naast gelegen sloot.De brandweer van Maasland heeft uiteindelijk de klus afgemaakt en de container met water gevuld. Het is de tweede containerbrandje in een paar dagen tijd. Afgelopen vrijdag (kerstavond) ging er aan de Doelstraat ook al een container in brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.