vr. mei 24th, 2024

IJsvereniging “ Hard Gaat Ie” in De Lier open voor schaatsliefhebbers.

De Lier – Keihard hebben de ijsmeesters van IJsvereniging “Hard Gaat-Ie” in De Lier vannacht gewerkt om de ijsbaan aan de Burgemeester Cramerlaan open te krijgen.

Beetje bij beetje hebben ze vannacht de ijsbaan met een laagje water bedekt. Het koste enige moeite en veel tijd van de vrijwilligers van de IJsvereniging om de ijsbaan vanochtend open te krijgen. 

De temperaturen zakte vannacht niet verder als 2 graden onder nul, waardoor het enige tijd duurde voordat het opgespoten water was bevroren. 

Vanochtend vroeg heeft de IJsvereniging de ijslaag gecheckt en besloten de ijsbaan te open voor leden. Er mogen door de geldende Corona maatregelen maximaal 180 schaatsliefhebbers op de baan. 

Vanochtend en vanmiddag was het al redelijk druk met schaatsliefhebbers. IJsvereniging “Hard Gaat-Ie” in De Lier is de eerste ijsbaan in het Westland die open gaat voor plubliek.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.