za. jun 15th, 2024

Vrachwagenchauffeur overvallen in Hoek van Holland

Hoek van Holland – Donderdagmiddag om 13:47 uur kreeg de politie een melding van een overval bij een bedrijf op de Aartsdijkseweg in de Maasdijk. Een vrachtwagenchauffeur van het betreffende bedrijf was in Hoek van Holland overvallen, maakte politie zojuist bekend.

Of er buit is gemaakt kon de politie nog niet vertellen. Vooralsnog raakte de chauffeur niet gewond, onduidelijk of er bij de overval een vuurwapen in het spel was. Politie Rijnmond is in het bedrijfspand in de Maasdijk druk bezig met een onderzoek en het opnemen van getuigenverklaringen. Omdat de overval in Hoek van Holland had plaats gevonden heeft de politie van Rotterdam de zaak overgenomen van Haaglanden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.