ma. mrt 4th, 2024

Inzet traumahelikopter voor noodgeval in woning:

Maasdijk – Woensdag 26 januari om 12:26 uur werd een traumahelikopter ingezet voor noodgeval in woning aan de Oostelijke Slag. De hulpdiensten werden groots ingezet ambulances, politie-eenheden en een traumateam waren bij de noodsituatie aanwezig.

De helikopter landde in het nabijgelegen grasveld op de Lange Kruisweg. Na een lange inzet van ruim een uur van het medische personeel van de ambulances en het Mobiel Medisch Team is een patiënt naar het ziekenhuis gebracht. Onbekend is waarvoor de medische hulp noodzakelijk was.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.