za. jun 15th, 2024

Automobilist raakt snackbarwagen en geparkeerde auto’s

Maassluis – Woensdagmiddag even na 16:30 heeft er een bizar ongeval plaatsgevonden op de parkeerplaats van winkelcentrum Westeinde.

Een automobilist die schijnbaar onwel was geworden reed eerst in zijn achteruit tegen een snackwagen aan om vervolgens in zijn vooruit tegen 2 geparkeerde auto’s aan te rijden. Voor de automobilist is een ambulance besteld en de brandweer is gekomen om de losse panelen van de snackbarwagen te stutten. De schade aan de snackbarwagen valt gelukkig mee, het zijn voornamelijk de windpanelen die schade hebben opgelopen. De medewerkers van de snackbarwagen waren zich rot geschrokken omdat na de klap ook het hete frituurvet door de wagen kwam. Geen van de medewerkers raakte gewond. De schade aan de geparkeerde auto’s is groot. De politie is ter plaats om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.