ma. mrt 4th, 2024

Flinke schade na aanrijding op toerit A20 Vlaardingen

Vlaardingen – Op de oprit (8) Vlaardingen-West richting Rotterdam zijn maandagmiddag 2 auto’s met elkaar in botsing gekomen.

De aanrijding veroorzaakte veel schade aan beide auto’s. Niemand raakte gewond bij de aanrijding. De politie en Rijkswaterstaat is erbij gekomen om te assisteren bij de afwikkeling van het ongeval en de schade. Waarschijnlijk is een voorrangsfout de oorzaak van de aanrijding. De twee voertuigen liepen zoveel schade op dat beide zijn afgesleept door een berger.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.