vr. mei 24th, 2024

Dronken man aangehouden voor scheldpartij tegen agenten.

Maassluis – Nieuwjaarsnacht omstreeks 01:30 is een dronken man aangehouden op de Uiverlaan.

De straal bezopen man die op zijn fiets nog probeerde thuis te komen kwam niet verder dan de Uiverlaan, daar viel de man op de grond. Omstanders hebben de man eerste hulp verleend en de politie gebeld.

De politie die met 2 eenheden snel ter plaatse was, hebben de eerste hulp verlening van de omstanders overgenomen. De dronkaard was echter niet gediend van de hulp van de politie en begon de agenten uit te schelden.

Een ambulance is nog gekomen om de man na te kijken, uiteindelijk is de man aangehouden en meegenomen voor openbare dronkenschap, of de dronkaard ook word beboet voor het beledigen van politieagenten is niet bekend gemaakt.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.