za. mei 18th, 2024

Kranslegging bij het standbeeld van Coen Moulijn.

Rotterdam – Voor de elfde keer werd vandaag dinsdag 4 januari stil gestaan bij het overlijden van Coen Moulijn. De directie van Feyenoord, het bestuur van FSV De Feijenoorder en Gerard Meijer bracht samen met Adrie Moulijn – de weduwe van Coen – een bezoek aan het standbeeld van Coen aan de Olympiazijde van De Kuip. Een krans werd neergelegd en er werd 1 minuut stilte gehouden.

Op 4 januari 2011 is de voetbalicoon op 73 jarige leeftijd overleden. Coen Moulijn speelde van midden jaren vijftig tot begin jaren zeventig als linksbuiten bij Feyenoord en het Nederlands elftal. Zo won Feyenoord met Coen Moulijn meerdere landstitels, de Europa Cup I en de Wereldbeker.

Door de coronamaatregelen mochten er net als vorig jaar geen supporters aanwezig zijn bij de kranslegging. Enkele supporters waren toch naar de kranslegging toe gekomen en staken voor het stadion fakkels af. Feyenoord supporters kunnen in de loop van vandaag wel een bezoek brengen bij het standbeeld van Coen Moulijn.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.