za. jun 15th, 2024

Drukke nieuwjaarsnacht voor de hulpdiensten in Maassluis

Maassluis – De brandweer, politie en ambulancedienst zijn druk in de weer geweest in nieuwjaarsnacht. Hieronder een overzicht van de meldingen.

Even na 00:30 was er op de P.C. Hooftlaan een flink vreugdevuur ontstoken. De brandweer was op dat moment nog bezig op de Burg. Rippingstraat met een ander brandhaardje te blussen. 

Op de Uiverlaan was rond 01:45 een stomdronken man van zijn fiets gevallen en lag hulpeloos op de grond. Terwijl agenten de man wilden helpen vond de man het nodig om de politieagenten met allerlei ziektes uit te schelden. De man is daarop aangehouden. Een ambulance is nog gekomen om de man naar het ziekenhuis te brengen. 

Om 01:30 heeft de brandweer het vreugdevuur op de P.C. Hooftlaan geblust. 

Om 02:05 kon de brandweer naar de G.A. Brederolaan, daar was een flink vreugdevuur aan de gang. Ook dit brandhaardje heeft de brandweer onder begeleiding van de politie geblust. 

Om 02:46 werd de brandweer gestuurd naar de Hagedoorn voor een brandgerucht. 

Om 03:11 werd er brandje gemeld in een ondergrondse container aan de Willem Weltevredenlaan. De brandweer heeft de container vol gepompt met water. 

Om 3:26 moest de brandweer van Maassluis wederom uitrukken voor een containerbrandje. Deze keer aan het Westeinde. 

Om 03:58 werd de brandweer gestuurd naar Dr. Albert Schweitzerdreef, aldaar stond ook weer een ondergrondse container in brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.