ma. mei 20th, 2024

Vrachtwagen te water op de Gaagweg (N468) Schipluiden

Schipluiden – Op de Gaagweg (N468) in Schipluiden is zaterdagochtend een vrachtwagen te water geraakt. De hulpdiensten werden groots gealarmeerd, waaronder twee duikteams van de brandweer Delft en Schiedam.

De chauffeur kon zijn vrachtwagen echter zelfstandig en zonder letsel verlaten. De brandweer hoefde dan ook niet in actie te komen. De weg is voorlopig in beide richtingen volledig afgesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.